tiistai 7. kesäkuuta 2016

Illan yllätys


Ilta meni vähän uusiksi, kun olin unohtanut päiväkodin tilaisuuden. Pikainen ruokailu ja pienempi mukaan ja huristelu takaisin päiväkodille. Onneksi on ihanat naapurit apuna ja isosisko sai jäädä kaverille leikkimään. Kotiin tultaessa meitä odotti yllätys, kun isosisko oli keittiöpyyhe käsivarrella ottamassa takkejamme ja pyysi siirtymään ruokapöytään - kunhan kädet oli ensin pesty :D.


Keittiön pöydällä oli ruokalista, jossa oli kolme eri iltapalavaihtoehtoja. Lapsille oli tarjolla yllätysruoka, jonka pikkusisko tietysti tilasi. Se piti sisällään pepperonimakkarasiivuja lautasen reunoilla ja keskellä "pääruokana" Paula-vanukkaan! Minä söin listalta ruisleivän ja lasillisen pepsiä, joka oli vaihtoehtona vain aikuisille :). Parasta oli kuitenkin se, että  maksuna tässä iltapalaravintolassa kävi vain halaukset!


Osaahan ne lapset yllättää ja kieltämättä mukavaa vaihtelua tuhahteluille, mökötyksille, raivareille ja sen sellaisille. Mukavampi  näitä on muistella ja keskittyä näihin yllättäviin ja ihmeellisiin hetkiin kuin niihin kiukkuihin. Muistutus myös itselle siitä, että pienistä asioista ne arjen onnet muodostuvat! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti