lauantai 16. joulukuuta 2017

Joulun odotusta



Tohinaa ja kiirettä, sitähän se joulunalusaika on. Paljon puuhaa tuntuu olevan niin kotona kuin töissäkin. Nyt riittäisi vain tämä kotitouhuilua, olisi ihana keskittyä oikein kunnolla joulun valmisteluihin ja joka ilta puuhailla vähäsen. Onneksi minulla on vielä perjantai-vapaani, ne tulevat nyt tarpeeseen ja nautin niistä kyllä todella paljon! Toisaalta se hieman hössötyksen kaltainen kiire ja puuhastelu tuovat sitä joulun tunnelmaa, minulle ainakin :D. 

Keittiöön sain eilen laitettua tähtivalon lisäksi jouluvalot hyllyä koristamaan ja muutamia muita pieniä jouluisia koristeita. Odotan, että pääsisin koristelemaan ruokasalia, joka on vielä pahvitettuna remppatyömaana. Ruokapöydän rakennus on hyvässä vaiheessa, pöytälevy on valmis ja saanut kaksi kerrosta Osmo-vahaa pintaansa. Nyt mies enää hioo sen kevyesti ja minä juuri hioin pöydänjalat (kaksi vanhaa ompelukonepöydän jalkaa) valkoisen kalkkimaalikerroksen jäljiltä hieman rouheammaksi. Nyt vaan peukut pystyssä, että pöytälevyn kiinnitys jalkoihin onnistuu ja lattia ei ole liian vino! Kuvia tulee sitten kyllä, kunhan pöytä on kasassa ja huone vähän siistitynyt. Toivottavasti se on hyvissä ajoin ennen aattoa, jotta saan koristella huonetta ja tuoda toivottavasti joulukuusenkin sinne!



Koulun joulumyyjäisistä ostin soodakoristeita, joita on ollut tarkoitus tehdä itse jo useamman vuoden. Ihanaa, kun joku muu oli tehnyt niitä ja samalla vitosluokkalaiset saivat luokkaretkikassaa kasvatettua :).



Nämä koristeet olen tänä vuonna tehnyt. Keksin hyödyntää jouluvalojen koristepallot, jotka ovat nätit, mutta valoissa olivat jotenkin mitäänsanomattoman näköiset. Nämä pääsevät todennäköisesti joulukuusen oksille, kuten Kööpenhaminasta ostamani käpykoristeetkin. Saisipa jo koristella kuusen!



Touhukasta, leppoisaa, suloista, armollista, iloista, lämpöistä, valoisaa ja tunnelmallista joulunalusaikaa kaikille! 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti