lauantai 10. helmikuuta 2018

Helsingin Villasukkatehtaan sukat ja viikonloppu



Ihana, odotettu viikonloppu on täällä!!! Instan puolella jo eilen totesin perjantain kunniaksi haluavani kukkia ja kuohuvaa. Lasillisen kuohuvaa join miehen kanssa eilen iltasella ja kukkia ostin kotimatkalla. Tänään kuitenkin ostin lisää kukkia ☺︎ ja tänäänkin kuohuvaa on tarjolla. Kävelin kauppaan ostamaan pizza-ainekset, semmelkladdkakan ainekset ja nyt lämmittelen leivinuunia, että iltasella saamme herkullista pizzaa. Koko perhe on koolla ja lapset odottavat pizzan lisäksi Putouksen katsomista yhdessä.

Minä otan innoissani tänään käyttöön miehen minulle lahjaksi tuomat villlasukat. Äitini ja anoppini pitävät meidän kyllä hyvin villasukissa, mutta vanhassa talossa sukkia kuluu ja nämä Helsingin Villasukkatehtaan sukat ovat kyllä erinomaiset. Kyseessä on kotimainen yritys, joka kutoo sukat 1950-luvun neulontakoneella ja heillä on myös upea, perinteinen tehdas ja toimintakulttuuri yrityksessään - tutustukaa ihmeessä Helsingin Villasukkatehdas. Nämä sukat ovat ihanan paksut ja todellakin rankkaa kulutusta kestävät, kuten heidän sivuillaan luvataan. Minulla on jo kahdet, petroolin siniset sekä vihreät, mutta nyt sain pitkävartiset harmaat ♡.





Pienet asiat, niistä ihminen tulee onnelliseksi, eikös vaan? Kuten vaaleanpunaisesta käsintehdystä lasista juodusta kuohuviinistä, kotimaisista villasukista, vaaleanpunaisista kukista, eilisen kahvakuulailun ja nyrkkeilyn rääkin tunnusta kropassa, lumisesta maisemasta, valosta kello neljän jälkeen ja siitä, että on vasta lauantai ♡



Follow my blog with Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti