perjantai 10. marraskuuta 2017

Saako joulu jo tulla?



No kyllähän se vähän saa jo tulla, ainakin hiipiä pieninä palasina tässä marraskuun aikana. Aloitin fiilistelyn viime viikolla jo, tai no oikeasti jo vähän aiemminkin, mutta lainasin jouluaiheisia kirjoja kirjastosta. Tänään nautin äärettömästi rauhallisesta vapaan perjantain aamuhetkestä yksinäni teekupillisen, muutaman suklaakonvehdin ja tämän inspiroivan kirjan äärellä.  Kirja on jo vuodelta 2013, mutta jostain syystä vasta nyt siihen törmäsin. Ilona Pietiläisen Lumova Joulu - Ideoita tunnelmalliseen jouluun on kirjaimellisesti l u m o a v a!! Upeita tunnelmia, kuvia ja mahtavia ideoita. Ilonalla on ihana blogi valkoinenpuutalokoti ja Instassa seuraan innolla hänen kauniita kuviaan. Todella taitava kuvaaja ja tunnelmien luoja. Häneltä on ilmestynyt useita hurmaavia kirjoja, joista uusimpaan - jouluaiheeseen, haluaisin tutustua myös vielä tänä vuonna.

Kirjan ideoista muutamat tulevat tänä vuonna varmasti jo kokeiltua, kuten alla olevat valkoiset piparit. Piparien päällystäminen vaahtokarkkimassalla on takuuvarma hitti lapsille ja itse haluaisin näitä ihan koristeeksikin. Innostuimme lasten kanssa myös tötterökuusista, joista kuulemma voisi tehdä metsän piparitalon viereen :).











Tunnelmallista alkavaa viikonloppua kaikille joulufiilistelijöille ja koettakaahan kestää tekin, jotka vähemmän intoilette joulua :D!




4 kommenttia:

  1. Aivan ihana! Kirjotus ja kuvat! Täällä yks jouluintoilija on jo ihan täpinöissään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanni / Hetkien lumomarraskuuta 11, 2017

      Kiitos Tiina <3 Ihanaa, että meitä jouluintoilijoita riittää ja saadaan siis hyvillä mielin jo intoilla :D!

      Poista
  2. Mä oon jo kolmisen viikkoa pikku hiljaa lisäilly valoja ja kynttilöitä. Joulujutut mielessä. :)
    Kivoja joulufiiliksiä sinne! Mukava joulukirjapostaus!

    VastaaPoista
  3. No aika sama juttu valojen kanssa täällä. Meillä on kirjoittamaton sääntö (miehen toiveesta) että marraskuussa saa enemmän aloittaa joulujuttuja. Lokakuussa on kuulemma vähän liian aikaista :D Tunnelmallista joulufiilistelyä sinullekin!

    VastaaPoista