perjantai 8. syyskuuta 2017

Oma aamiainen



Onpa arki ottanut minut tiukkaan otteeseen viime viikot. Ensin olin viikon yksin tyttöjen kanssa ja se meni osittain sairastellessa ja ylipäätään yrittäessä ehtiä olla töissä ja kotona riittävästi. Vietin sen viikon päätteeksi ihanan viikonlopun työkavereiden kanssa mökillä ja se oli todella täydellinen kesän päätös. Uimme, saunoimme, söimme, pelasimme, höpötimme, joimme viiniä ja ulkoilimme. Nyt ollaan eletty jo viikko syyskuuta ja tämäkin viikko on vain suhahtanut harrastusten, vanhempainiltojen ja pyykkivuoren parissa. Hampaanpoisto alkuviikosta vaikutti myös osaltaan viikon kulkuun, omaan jaksamiseen ja ikävästi rajoitti myös syömistä :D.

Nyt kuitenkin on minun oma hetkeni, vapaa perjantai, lapset koulussa ja tein ihan vain itselleni aamupalan! Ensimmäisen kerran juon teetä sitten tiistain, napostelen pehmeää croissanttia ja lusikoin ei-lastenmakuista-supersmoothia. Eipä ole iäisyyksiin tehtyä tällaista aamupalaa vain minulle! Nämä omat hetket ovat kyllä arvokkaita ruuhkavuosien arjessa.




Pyykkikone pyörii ja kohta suunnittelen kauppalistaa viikonloppua ja huomisia kaverisynttäreitä varten. Ekaluokkalaisen kavereita vanhasta eskarista ja naapurista sekä uusia kavereita täältä koulusta tulee täyttämään talon äänellä ja ilolla. Helpot tarjottavat ja sopivasti suunniteltua ohjelmaa ovat minun reseptini kaverisynttäreille. Sitä ennen on kuitenkin tämä ihana kokonainen perjantai! Mukavaa viikonlopun alkua kaikille <3



2 kommenttia:

  1. Hurmaavat, tunnelmalliset kuvat! Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Piia! Kaipasin kaunista hetkeä :) Samoin sinulle ihanaa viikonloppua!

      Poista