perjantai 29. syyskuuta 2017

Arjen vastapainoa



Tällä viikolla on arki ollut vähän turhan kireää, kiireistä ja sisältänyt liian vähän niitä hyviä tasapainottavia asioita. Viikonloput ovat tietysti hyvää aikaa tasapainottaa arkea, mutta tahtotila olisi tehdä niitä asioita arki-iltoinakin.  Tuntuu niin turhalta elää viikot pää suhisten ja viikonloppuna koettaa nollata tai tasata se kaikki viikon aikana kertynyt kohina. Tänään olen erityisen onnellinen perjantai vapaastani, jotta sain olla yksin ja lähdin lenkille mereen ääreen heti aamusta. Täydellistä omaa aikaa ja nyt on niin hyvä olo :). Kameran jätin kotiin tarkoituksella, mutta Instasta löytyy joitakin kännykällä otettuja fiiliskuvia aamulta.


Ihania syksyisiä iltoja on ollut ja niitä toivottavasti luvassa on monen monta. Tykkään kyllä niin tästä ajasta, tunnelmallisuudesta, kynttiöistä ja valoista, syksyn tuoksusta, kirpeästä ilmasta, luonnon väreistä ja muutoksista.



Meitä odottaa mahtava viikonloppu entisten naapuriemme ja hyvien ystäviemme luona. Lähdemme matkaamaan tänään Keski-Suomeen. Lapset odottavat jälleennäkemistä kavereidensa kanssa ja niin me aikuisetkin :). Luvassa on varmasti leppoisaa ja hauskaa yhdessäoloa. Hyvää tasapainoa juuri tälle viikolle ja tulevaa viikkoa jo ennakoiden! 

Tunnelmallista ja rentoa viikonloppua kaikille teille!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti