torstai 10. elokuuta 2017

Elokuussa



Ollaan jo pitkällä elokuuta ja tänään alkoi koulut meidän tytöillä, pienemmällä siis ekaluokka! Huh, haikeaa ja ihanaa samaan aikaan. Käsi kädessä kuljin innokkaan koululaisen kanssa aamulla ja jännitti kyllä, mutta niin jännitti kaikkia. Isosisko meni jo tuntia aiemmin aloittamaan viitosluokan. Näissä hetkissä, syyskauden ja koulun alkaessa tuntuu hurjalta ajan kulku ja lasten kasvaminen. Muistuttaahan se myös siitä, että itsekin vuosia tulee koko ajan lisää :D.

Elokuussa on niin paljon, haikeutta kesän lähestyessä loppuaan, tunnelmallisuuta illoissa ja lämpöä vielä päivissä, mahdollisuus tehdä vielä vähän kesäisiä juttuja ja samalla totutella jo arkeen. Elokuussa herää myös suunnittelun vimma syksyn lähestyessä, vaikkei mitään konkreettista muutosta itsellä olisikaan näkyvissä, niin suunnitteluinto herää aina. Kaikkinensa elokuu on ehdottomasti yksi minun lempparikuukausiani.


Tänään syksyn tunnetta oli jo vähän ilmassa ja pysähdyin ajomatkalla ihastelemaan peltoja, niiden värejä ja tuulessa huojuvien heinien havinaa. Tänä vuonna kesän lämpöä on ollut vähän, mutta kyllä minä toivotan syksyn kohta tervetulleeksi. Loman viimeiset päivät ovat nimittäin nyt, ensi viikolla arki alkaa minullakin kunnolla. Toivotaan kaunista, lämmintä ja värikästä syksyä. Sitä ennen nautitaan vielä lempeästä elokuusta!



2 kommenttia:

  1. Mukavan tunnelmallinen postaus. :)
    Onnea kummankin tyttäresi koulutielle!

    Meiltä lähdettiin 4. 7. ja 8. luokalle. Täytyy sanoa, että tuo yläasteen aloitus taisi taas jännittää enemmän äitiä kuin poikaa.
    Mutta mihin nämä vuodet katoaa...

    Toivotaan tosiaan lämmintä syksyä!
    Mä alotan myös maanantaina taas työt. Olisin kaivannu vielä paria lämmintä, sateetonta päivää. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sumi!!

    Kyllä se koulun alku on jännää ja on tämä hurjaa tämä ajan kulku. Tsemppiä sinne myös!
    Kesältä jäin minäkin vähän lämpöä kaipaamaan, mutta toivotaan kaunista syksyä.

    VastaaPoista