tiistai 28. maaliskuuta 2017

Valon voimalla




Tänään oli kovin arkinen aamu koko porukalla, eikä oikein olisi huvittanut koulu tai eskari, mutta tuo upea valo auttoi itseä tänään niin, etteivät (kerrankin) kitinät haitanneet. Mukavaa oli myös se, että oli etäpäivä. Etäpäivän iloihin kuuluu muun muassa se, että lapsi saa rauhallisemman aamun ja tänään vielä pyöräilimme kevään kunniaksi eskariin! Olinpahan yhdessä suhauksessa takaisin kotona ja ikkunoista tulviva valo antoi energiaa arkiseen aherrukseen. 

Eskarilainen oli todennut hoitajalle, että "voitko soittaa mun äidille, että tulee aiemmin hakemaan, että ehdin pyöräillä?" :D. Arvaatkapa oliko pakko reipastua ja ehdottaa pyöräilyä sitten iltapuuhaksi...hyvähän se oli, otin sauvakävelysauvat käteen ja koetin pysyä pyörän perässä. Tehtiin hyvä pikku lenkki uusilla kotiseuduilla ja minä ihastelin kevätaurinkoa peltomaisemassa. Ihan mahtavaa, kun tästä menee pitkä pätkä hyvää pyörätietä peltojen välissä. Olemme sopivasti sekä kylän keskustan tuntumassa että laitamilla :).



Päivään mahtui itselläkin arjen harmautta ja tympeitä juttuja, mutta tänään ei huvittanut jäädä ankeuksiin, vaan väkisinkin keskityin mukaviin! Arjen pienissä asioissa ne kuitenkin ovat, ne tärkeimmät. Tänään osasin niihin pysähtyä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti