torstai 30. maaliskuuta 2017

Unta ja puuroa



Viikonloppu jo kolkuttaa oven takana, äkkiä on viikko mennyt. Keväinen fiilis ja valoisuus ovat ihastuttaneet tällä viikolla, mutta on kyllä väsyttänyt. Enkä ole ainoa, ainakaan meidän perheessä. Eskarilaisen kanssa mentiin eilen ennätysaikaisin nukkumaan ja teki kyllä hyvää. Voisi useammankin ymmärtää mennä ajoissa nukkumaan, mutta vaikeaahan se on malttaa, kun haluaa ehtiä kaikenlaista. 

Väsyneenä tekee mieli lämmintä, täyttävää ja makeaa syötävää. Silloin maistuu pehmeä, lämmin maitopohjainen puuro. Mannapuuro on hyvää ja väsyneelle sopivan nopeaa valmistaa. Lapsena mannapuuroa sai Isin luona ilta- tai aamupalaksi ja söin sen ehdottomasti voisilmällä, kuten mieluusti nykyäänkin. Lapsuuden makumuistot ovat kyllä niin vahvoja! Sen lisäksi lapsuudesta muistuttaa AnnanMannan pakkaus, joka on onneksi säilyttänyt samankaltaisen ulkoasunsa :). Meidän tyttöset sen sijaan nauttivat mannapuuron yleensä kanelilla ja sokerilla, kuten riisipuuronkin. 



Tämä kaunis vaaleanpunainen hylly jäi ruokasalin hirsiseinälle omalle paikalleen. Ostimme sen aiemmilta asukkailta ja juuri tuohon paikkaan se tuntuu kuuluvan. Vielä vähän haen mitä siihen laitan esille, mutta hylly ihan itsessään ihastuttaa tuossa seinällä joka kerta ohi mennessä. 

Makoisia unia ja mukavaa alkavaa viikonloppua!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti